1e competitiedag Elektrotrekkers door Jolien

Zondag 1 maart begon onze eerste competitiedag in Wuustwezel bij de elektrotrekkers.
De meeste waren de vorige avond nog weg geweest en deze waren allemaal nog een beetje moe. Maar toch begonnen we met goede moed. We waren voor op te warmen gaan intrekken tegen de Berketrekkers. Dit ging al super goed maar toen begon het voor echt.
We moesten beginnen tegen de Elektrotrekkers die we vorig jaar niet af konden, maar dit jaar wel iedereen was super blij.
Behalve den Dre hij kreeg al een beetje schrik, hij had belooft als we wonnen dat we zijn hoofd mochten wit maken met kalk.
De tweede trek ging ook super goed dit was tegen de Powerrangers. Dat hadden we niet verwacht want daar hadden we vorig jaar ook moeite mee. De Galliërs en Berketrekkers leek ons ook wel te doen en onze voorspelling leek te kloppen.
Alle punten waren voor ons. De competitie is goed gestart en hopelijk kunnen we deze plaats houden. Den Dre had pech, hij had een witte hoofd met grijze haartjes.

De beste ploeg bestond uit: Dieter, Abel, Kobe, Kato, Colette, Jolien, Joost, War, Sien en Lotte en als trouwe supporters de mama’s en papa’s en ook de Fons, Jorre, Kolet en Ibe.

P.S.: Ah ja Dre, onderschat ons nie he. Wij trainen wel 3 keer in de week he.

Rommens Jolien